Friday, December 16, 2011

November 2011

Assalamualaikum.

lama sudah sy x menghapdate belog kesayangan. bukan sengaja. tp kerna ketiadaan waktu dan juga idea. almaklumlah, hati sntiasa berbunga. bila hati berbunga terasa dunia ini saya yg punya. hohoho. lupa segala kesedihan dan keperitan yang lalu. tapi, tidaklah bermakna stiap hari hati ini berbunga. terkadang dtg juga hujan di hati. keadaan itu juga mbuatkan diri tiada langsung semangat utk menghapdate belog. sehingga mbuatkan org tsayang bjauh hati. maafkan saya :(

kenapakah tajuknya NOVEMBER 2011?
itu persoalan pertama yg akan bermain di fikiran kan? ;)
sebabnya..November 2011 sgt bermakna buat saya.
untuk sebab yg pertama adalah :-

Genapnya usia ke 24.

Alhamdulillah..genap sudah 24..umur semakin meningkat..perjalanan hidup semakin singkat..dan kematian itu semakin dekat..subhanallah T_Tmoga hidup sntiasa di dlam berkat..buat para sahabat..segunung terima kasih sebagai tnda penghargaan buat yg masih ingat..sgt2 bererti walau ada antara kita tidaklah tlalu rapat..namun penghargaan ini mbuatkan kita terasa dekat..moga ukhwah ini hingga ke akhir hayat..^^jazakumullah khairan katsira ♥ ♥ ♥
inilah yg saya postkan di wall fb saya sbgai tnda penghargaan saya pada Allah SWT kerana saya masih dberi peluang untuk mneruskan hidup dan juga pada semua sahabat yg mengingati dan menghargai saya.

untuk abah, emak, kakak, yip dan yan. walaupun x semua yg wish, tp saya tau semua ingat bday saya. wish itu x penting pd saya,yg penting mereka sntiasa ada di sisi saya dalam apa jua keadaan. itu sudah lebih dari cukup. kasih sayang mereka sgt penting buat saya :)

buat incik hati saya, apa yg sudah kamu berbuat untuk saya itu semua sudah lebih dari cukup. perasaan sayang kamu pada saya itu sudah memadai buat saya tahu yg kamu sgt2 menghargai saya. begitu juga perasaan saya buat kamu. untuk semua apa yang telah kamu berikan pada saya, terima kasih saya ucapkan. moga hubungan ini terpelihara dan direstui oleh semua pihak. aminn~ :)


Jika ada benci dihati katakanlah padaku.. Relaku terima walau kutukan asalkan AQIDAH terjaga..

No comments:

Post a Comment